Bejelentkezés
FOTOGYUJTEMENY.HU

FOTÓ
GYŰJTEMÉNY

fotó

Info

FOTOGYUJTEMENY.HU
/sajto-felhasznalas

fotogyűjtemény.hu

Szép képek, fotók többféle kategoriában. Tekintse meg gyönyörű képeinket. Fotózás szolgáltatás Budapesten, fotó kiállítás és gyűjtés.

Legújabb twittek

Keresés

Sajtó, felhasználás

Sajtósoknak

Az oldalon található majdnem valamennyi fotó a sajtó rendelkezésére áll nagy felbontású, felirat mentes formában is. Kérem, ha ilyen felhasználási szándéka van, az alábbiak szerint járjon el:

1) Válassza ki a fotót az oldalról, majd az alatta található sorszámát küldje el e-mailben a [email protected] címre, vagy faxon a 0670/900-5624-es telefonszámra.

2) A lehető legrövidebb időn, de maximum 1 munkanapon belül felveszem Önnel a kapcsolatot.

A képek sajtóbeli felhasználása a készítő, azaz jómagam, Czitrovszky Balázs nevének feltüntetésével, kizárólag a tudtommal és beleegyezésemmel lehetséges.

Sajtóorgánumok, melyekben fotóim korábban már megjelentek:

  • TVR-Hét
  • IgenHír.hu
  • IgenHír magazin
  • Helyi Téma
  • Karima - BME-ÉŐK lapjav
  • Pasaréti Ferences Naptár 2007.

Közösségi oldalak, és társaik

A képeket szerzõi jog védi. Éppen ezért kérek mindenkit, aki szeretne képet felhasználni az oldalról, tüntesse fel a Fotógyûjtemény.hu címét/linkjét, vagy a készítõ (ha külön nincs jelezve, akkor Czitrovszky Balázs) nevét a felhasznált kép mellett. Felhívnám továbbá a figyelmet, hogy a legújabb galériák képein jócskán lecsökkent a vízjel mérete, ez azonban nem azért történt, hogy könnyebben levágható legyen a felirat. Ha a fotón jól olvashatóan szerepel a webcím, akkor az elõzõ bekezdésben leírtak figyelmen kívül hagyhatók. Kérem, ha felhasználsz fotóimból, errõl értesíts a [email protected] címen. Köszönöm.

© Czitrovszky Balázs, 2009-2013
Design and Web by Antal Áron